مستولی زاده, سید صابر, مرادی, یزدان, مرتضوی, محمد صدیق, مطلبی, عباسعلی, قائنی, منصوره. (1398). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس. , 16(بهار 98), 105-113.
سید صابر مستولی زاده; یزدان مرادی; محمد صدیق مرتضوی; عباسعلی مطلبی; منصوره قائنی. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس". , 16, بهار 98, 1398, 105-113.
مستولی زاده, سید صابر, مرادی, یزدان, مرتضوی, محمد صدیق, مطلبی, عباسعلی, قائنی, منصوره. (1398). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس', , 16(بهار 98), pp. 105-113.
مستولی زاده, سید صابر, مرادی, یزدان, مرتضوی, محمد صدیق, مطلبی, عباسعلی, قائنی, منصوره. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس. , 1398; 16(بهار 98): 105-113.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب