فخری, فاطمه, اهری, حامد, عطایی, مریم. (1398). اثر پوشش خوراکی بر پایه نشاسته حاوی عصاره چویر بر فعالیت ضد میکروبی در فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری. , 16(شماره2), 2827-2834.
فاطمه فخری; حامد اهری; مریم عطایی. "اثر پوشش خوراکی بر پایه نشاسته حاوی عصاره چویر بر فعالیت ضد میکروبی در فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری". , 16, شماره2, 1398, 2827-2834.
فخری, فاطمه, اهری, حامد, عطایی, مریم. (1398). 'اثر پوشش خوراکی بر پایه نشاسته حاوی عصاره چویر بر فعالیت ضد میکروبی در فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری', , 16(شماره2), pp. 2827-2834.
فخری, فاطمه, اهری, حامد, عطایی, مریم. اثر پوشش خوراکی بر پایه نشاسته حاوی عصاره چویر بر فعالیت ضد میکروبی در فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری. , 1398; 16(شماره2): 2827-2834.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب