پاشائی, نادیا, صالحی فر, مانیا, فهیم دانش, مریم. (1398). بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده. , 17(زمستان 98), 39-48.
نادیا پاشائی; مانیا صالحی فر; مریم فهیم دانش. "بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده". , 17, زمستان 98, 1398, 39-48.
پاشائی, نادیا, صالحی فر, مانیا, فهیم دانش, مریم. (1398). 'بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده', , 17(زمستان 98), pp. 39-48.
پاشائی, نادیا, صالحی فر, مانیا, فهیم دانش, مریم. بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده. , 1398; 17(زمستان 98): 39-48.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب