ساری, عباسعلی, میرمعینی, سیده سحر, دارائی گرمه خانی, امیر. (1399). تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده. , 17(بهار 99), 81-90.
عباسعلی ساری; سیده سحر میرمعینی; امیر دارائی گرمه خانی. "تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده". , 17, بهار 99, 1399, 81-90.
ساری, عباسعلی, میرمعینی, سیده سحر, دارائی گرمه خانی, امیر. (1399). 'تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده', , 17(بهار 99), pp. 81-90.
ساری, عباسعلی, میرمعینی, سیده سحر, دارائی گرمه خانی, امیر. تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده. , 1399; 17(بهار 99): 81-90.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب