فخاری, شنتیا, غیاثی طرزی, بابک. (1399). بهینه‌سازی ویژگی‌های رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخم‌مرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد. , 17(بهار 99), 99-111.
شنتیا فخاری; بابک غیاثی طرزی. "بهینه‌سازی ویژگی‌های رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخم‌مرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد". , 17, بهار 99, 1399, 99-111.
فخاری, شنتیا, غیاثی طرزی, بابک. (1399). 'بهینه‌سازی ویژگی‌های رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخم‌مرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد', , 17(بهار 99), pp. 99-111.
فخاری, شنتیا, غیاثی طرزی, بابک. بهینه‌سازی ویژگی‌های رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخم‌مرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد. , 1399; 17(بهار 99): 99-111.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب