دلیری, شیوا, خورشیدپور, بیژن, پوراحمد, رضوان. (1399). بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی. , 17(تابستان 99), 53-66.
شیوا دلیری; بیژن خورشیدپور; رضوان پوراحمد. "بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی". , 17, تابستان 99, 1399, 53-66.
دلیری, شیوا, خورشیدپور, بیژن, پوراحمد, رضوان. (1399). 'بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی', , 17(تابستان 99), pp. 53-66.
دلیری, شیوا, خورشیدپور, بیژن, پوراحمد, رضوان. بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی. , 1399; 17(تابستان 99): 53-66.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب