گنجی وطن, بنیامین, حسینی قابوس, سیدحسین. (1399). اثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی. , 17(تابستان 99), 81-92.
بنیامین گنجی وطن; سیدحسین حسینی قابوس. "اثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی". , 17, تابستان 99, 1399, 81-92.
گنجی وطن, بنیامین, حسینی قابوس, سیدحسین. (1399). 'اثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی', , 17(تابستان 99), pp. 81-92.
گنجی وطن, بنیامین, حسینی قابوس, سیدحسین. اثر صمغ دانه بالنگو ) Lallemantia royleana ( بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدوحلوایی. , 1399; 17(تابستان 99): 81-92.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب