خوشبوی لاهیجانی, لیلا, اهری, حامد, شریفان, انوشه. (1398). تولید نانوامولسیون اسانس کارکومین (Curcuma longa) به روش برگشت فاز( Emulsion phase inversion) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن در شرایط یخچالی. , 16(شماره3), 2859-2876.
لیلا خوشبوی لاهیجانی; حامد اهری; انوشه شریفان. "تولید نانوامولسیون اسانس کارکومین (Curcuma longa) به روش برگشت فاز( Emulsion phase inversion) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن در شرایط یخچالی". , 16, شماره3, 1398, 2859-2876.
خوشبوی لاهیجانی, لیلا, اهری, حامد, شریفان, انوشه. (1398). 'تولید نانوامولسیون اسانس کارکومین (Curcuma longa) به روش برگشت فاز( Emulsion phase inversion) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن در شرایط یخچالی', , 16(شماره3), pp. 2859-2876.
خوشبوی لاهیجانی, لیلا, اهری, حامد, شریفان, انوشه. تولید نانوامولسیون اسانس کارکومین (Curcuma longa) به روش برگشت فاز( Emulsion phase inversion) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن در شرایط یخچالی. , 1398; 16(شماره3): 2859-2876.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب