تکلوی, سویل, مستقیم, تکتم, شهریاری, شهلا. (1399). استفاده از اسانس شوید همراه با نانوذرات اکسید روی در ساختار پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش عمرماندگاری میگو تحت شرایط یخچال. , 17(پاییز 99), 49-66.
سویل تکلوی; تکتم مستقیم; شهلا شهریاری. "استفاده از اسانس شوید همراه با نانوذرات اکسید روی در ساختار پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش عمرماندگاری میگو تحت شرایط یخچال". , 17, پاییز 99, 1399, 49-66.
تکلوی, سویل, مستقیم, تکتم, شهریاری, شهلا. (1399). 'استفاده از اسانس شوید همراه با نانوذرات اکسید روی در ساختار پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش عمرماندگاری میگو تحت شرایط یخچال', , 17(پاییز 99), pp. 49-66.
تکلوی, سویل, مستقیم, تکتم, شهریاری, شهلا. استفاده از اسانس شوید همراه با نانوذرات اکسید روی در ساختار پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش عمرماندگاری میگو تحت شرایط یخچال. , 1399; 17(پاییز 99): 49-66.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب