خاجوی, هلیا, احمدی دستگردی, آسیه. (1399). تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss) بر ویژگی های حسی و پایداری اکسیداتیو سس مایونز. , 18(زمستان 99), 49-60.
هلیا خاجوی; آسیه احمدی دستگردی. "تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss) بر ویژگی های حسی و پایداری اکسیداتیو سس مایونز". , 18, زمستان 99, 1399, 49-60.
خاجوی, هلیا, احمدی دستگردی, آسیه. (1399). 'تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss) بر ویژگی های حسی و پایداری اکسیداتیو سس مایونز', , 18(زمستان 99), pp. 49-60.
خاجوی, هلیا, احمدی دستگردی, آسیه. تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss) بر ویژگی های حسی و پایداری اکسیداتیو سس مایونز. , 1399; 18(زمستان 99): 49-60.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب