معزی, مریم, فاضل, محمد. (1399). تأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره‌ نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه. , 18(زمستان 99), 83-96.
مریم معزی; محمد فاضل. "تأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره‌ نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه". , 18, زمستان 99, 1399, 83-96.
معزی, مریم, فاضل, محمد. (1399). 'تأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره‌ نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه', , 18(زمستان 99), pp. 83-96.
معزی, مریم, فاضل, محمد. تأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره‌ نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه. , 1399; 18(زمستان 99): 83-96.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب