اردهه, مهسا, شهریاری, شهلا. (1399). بهبود پایداری اکسیداتیو روغن پیه گاوی با استفاده از ویژگی آنتی اکسیدانی چای سبز و لسیتین. , 18(زمستان 99), 107-120.
مهسا اردهه; شهلا شهریاری. "بهبود پایداری اکسیداتیو روغن پیه گاوی با استفاده از ویژگی آنتی اکسیدانی چای سبز و لسیتین". , 18, زمستان 99, 1399, 107-120.
اردهه, مهسا, شهریاری, شهلا. (1399). 'بهبود پایداری اکسیداتیو روغن پیه گاوی با استفاده از ویژگی آنتی اکسیدانی چای سبز و لسیتین', , 18(زمستان 99), pp. 107-120.
اردهه, مهسا, شهریاری, شهلا. بهبود پایداری اکسیداتیو روغن پیه گاوی با استفاده از ویژگی آنتی اکسیدانی چای سبز و لسیتین. , 1399; 18(زمستان 99): 107-120.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب