عباسیان راد, امیرحسام, صالحی فر, مانیا, مستقیم, تکتم. (1400). تاثیر استفاده از برگ گیاه بامبو و اسانس پونه کوهی بر کاهش میزان اکریل آمید و ویژگیهای کیفی نان سوخاری. , 18(بهار 1400), 61-74.
امیرحسام عباسیان راد; مانیا صالحی فر; تکتم مستقیم. "تاثیر استفاده از برگ گیاه بامبو و اسانس پونه کوهی بر کاهش میزان اکریل آمید و ویژگیهای کیفی نان سوخاری". , 18, بهار 1400, 1400, 61-74.
عباسیان راد, امیرحسام, صالحی فر, مانیا, مستقیم, تکتم. (1400). 'تاثیر استفاده از برگ گیاه بامبو و اسانس پونه کوهی بر کاهش میزان اکریل آمید و ویژگیهای کیفی نان سوخاری', , 18(بهار 1400), pp. 61-74.
عباسیان راد, امیرحسام, صالحی فر, مانیا, مستقیم, تکتم. تاثیر استفاده از برگ گیاه بامبو و اسانس پونه کوهی بر کاهش میزان اکریل آمید و ویژگیهای کیفی نان سوخاری. , 1400; 18(بهار 1400): 61-74.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب