درخشان, آیدا, اسماعیل پور, مهرناز. (1400). اثر صمغ بادام بر خواص بافتی، شیمیایی و حسی کیک روغنی کم کالری. , 18(بهار 1400), 87-98.
آیدا درخشان; مهرناز اسماعیل پور. "اثر صمغ بادام بر خواص بافتی، شیمیایی و حسی کیک روغنی کم کالری". , 18, بهار 1400, 1400, 87-98.
درخشان, آیدا, اسماعیل پور, مهرناز. (1400). 'اثر صمغ بادام بر خواص بافتی، شیمیایی و حسی کیک روغنی کم کالری', , 18(بهار 1400), pp. 87-98.
درخشان, آیدا, اسماعیل پور, مهرناز. اثر صمغ بادام بر خواص بافتی، شیمیایی و حسی کیک روغنی کم کالری. , 1400; 18(بهار 1400): 87-98.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب