صالحی, فخرالدین, اسدنهال, محمدامین. (1400). مدل‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان پوشش داده‌شده با صمغ دانه ریحان طی فرآیند سرخ‌کردن. , 18(پاییز 1400), 5-16.
فخرالدین صالحی; محمدامین اسدنهال. "مدل‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان پوشش داده‌شده با صمغ دانه ریحان طی فرآیند سرخ‌کردن". , 18, پاییز 1400, 1400, 5-16.
صالحی, فخرالدین, اسدنهال, محمدامین. (1400). 'مدل‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان پوشش داده‌شده با صمغ دانه ریحان طی فرآیند سرخ‌کردن', , 18(پاییز 1400), pp. 5-16.
صالحی, فخرالدین, اسدنهال, محمدامین. مدل‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان پوشش داده‌شده با صمغ دانه ریحان طی فرآیند سرخ‌کردن. , 1400; 18(پاییز 1400): 5-16.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب