محرابی, وحیده, قوامی, مهرداد, قراچورلو, مریم. (1400). بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید. , 18(پاییز 1400), 37-52.
وحیده محرابی; مهرداد قوامی; مریم قراچورلو. "بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید". , 18, پاییز 1400, 1400, 37-52.
محرابی, وحیده, قوامی, مهرداد, قراچورلو, مریم. (1400). 'بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید', , 18(پاییز 1400), pp. 37-52.
محرابی, وحیده, قوامی, مهرداد, قراچورلو, مریم. بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید. , 1400; 18(پاییز 1400): 37-52.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب