کریمیان سیچانی, بهاره, فاضل, محمد. (1400). تاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگی‌های گوشت بوقلمون سرخ شده. , 18(پاییز 1400), 81-94.
بهاره کریمیان سیچانی; محمد فاضل. "تاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگی‌های گوشت بوقلمون سرخ شده". , 18, پاییز 1400, 1400, 81-94.
کریمیان سیچانی, بهاره, فاضل, محمد. (1400). 'تاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگی‌های گوشت بوقلمون سرخ شده', , 18(پاییز 1400), pp. 81-94.
کریمیان سیچانی, بهاره, فاضل, محمد. تاثیر صمغ فارسی، کنسانتره پروتئین آب پنیر، دما و زمان سرخ کردن بر برخی ویژگی‌های گوشت بوقلمون سرخ شده. , 1400; 18(پاییز 1400): 81-94.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب