جرنگی, مرضیه, عبدالملکی, فرزانه, غیاثی طرزی, بابک. (1400). تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب. , 19(زمستان 1400), 29-44. doi: 10.30495/jftn.2021.19174
مرضیه جرنگی; فرزانه عبدالملکی; بابک غیاثی طرزی. "تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب". , 19, زمستان 1400, 1400, 29-44. doi: 10.30495/jftn.2021.19174
جرنگی, مرضیه, عبدالملکی, فرزانه, غیاثی طرزی, بابک. (1400). 'تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب', , 19(زمستان 1400), pp. 29-44. doi: 10.30495/jftn.2021.19174
جرنگی, مرضیه, عبدالملکی, فرزانه, غیاثی طرزی, بابک. تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب. , 1400; 19(زمستان 1400): 29-44. doi: 10.30495/jftn.2021.19174


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب