آزادفر, الهام, بهرامی, زهره, شریفی, مهنیا, جبله, رمضانعلی. (1400). تأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ. , 19(زمستان 1400), 55-66. doi: 10.30495/jftn.2021.19176
الهام آزادفر; زهره بهرامی; مهنیا شریفی; رمضانعلی جبله. "تأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ". , 19, زمستان 1400, 1400, 55-66. doi: 10.30495/jftn.2021.19176
آزادفر, الهام, بهرامی, زهره, شریفی, مهنیا, جبله, رمضانعلی. (1400). 'تأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ', , 19(زمستان 1400), pp. 55-66. doi: 10.30495/jftn.2021.19176
آزادفر, الهام, بهرامی, زهره, شریفی, مهنیا, جبله, رمضانعلی. تأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ. , 1400; 19(زمستان 1400): 55-66. doi: 10.30495/jftn.2021.19176


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب