قنبری, غزاله, سیدین اردبیلی, مهدی, دیانت, مرجان. (1400). بررسی اثر عصاره هیدروالکلی چای سبز بر خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان بربری. , 19(زمستان 1400), 75-90. doi: 10.30495/jftn.2021.19178
غزاله قنبری; مهدی سیدین اردبیلی; مرجان دیانت. "بررسی اثر عصاره هیدروالکلی چای سبز بر خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان بربری". , 19, زمستان 1400, 1400, 75-90. doi: 10.30495/jftn.2021.19178
قنبری, غزاله, سیدین اردبیلی, مهدی, دیانت, مرجان. (1400). 'بررسی اثر عصاره هیدروالکلی چای سبز بر خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان بربری', , 19(زمستان 1400), pp. 75-90. doi: 10.30495/jftn.2021.19178
قنبری, غزاله, سیدین اردبیلی, مهدی, دیانت, مرجان. بررسی اثر عصاره هیدروالکلی چای سبز بر خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان بربری. , 1400; 19(زمستان 1400): 75-90. doi: 10.30495/jftn.2021.19178


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب