بائی, فاطمه, غیاثی طرزی, بابک. (1400). بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت. , 19(زمستان 1400), 91-101. doi: 10.30495/jftn.2021.19179
فاطمه بائی; بابک غیاثی طرزی. "بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت". , 19, زمستان 1400, 1400, 91-101. doi: 10.30495/jftn.2021.19179
بائی, فاطمه, غیاثی طرزی, بابک. (1400). 'بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت', , 19(زمستان 1400), pp. 91-101. doi: 10.30495/jftn.2021.19179
بائی, فاطمه, غیاثی طرزی, بابک. بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت. , 1400; 19(زمستان 1400): 91-101. doi: 10.30495/jftn.2021.19179


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب