سعیدی, فاطمه, هنرور, مسعود, شهدادی, فاطمه. (1401). بررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت. , 19(بهار 1401), 5-14. doi: 10.30495/jftn.2022.19307
فاطمه سعیدی; مسعود هنرور; فاطمه شهدادی. "بررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت". , 19, بهار 1401, 1401, 5-14. doi: 10.30495/jftn.2022.19307
سعیدی, فاطمه, هنرور, مسعود, شهدادی, فاطمه. (1401). 'بررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت', , 19(بهار 1401), pp. 5-14. doi: 10.30495/jftn.2022.19307
سعیدی, فاطمه, هنرور, مسعود, شهدادی, فاطمه. بررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت. , 1401; 19(بهار 1401): 5-14. doi: 10.30495/jftn.2022.19307


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب