عبدالهی, آذین, وظیفه دوست, محسن, دیدار, زهره, کاراژیان, رضا, آرمین, محمد. (1401). استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن. , 19(بهار 1401), 75-90. doi: 10.30495/jftn.2022.19311
آذین عبدالهی; محسن وظیفه دوست; زهره دیدار; رضا کاراژیان; محمد آرمین. "استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن". , 19, بهار 1401, 1401, 75-90. doi: 10.30495/jftn.2022.19311
عبدالهی, آذین, وظیفه دوست, محسن, دیدار, زهره, کاراژیان, رضا, آرمین, محمد. (1401). 'استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن', , 19(بهار 1401), pp. 75-90. doi: 10.30495/jftn.2022.19311
عبدالهی, آذین, وظیفه دوست, محسن, دیدار, زهره, کاراژیان, رضا, آرمین, محمد. استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن. , 1401; 19(بهار 1401): 75-90. doi: 10.30495/jftn.2022.19311


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب