میلانی, محسن, رحمن, علیرضا, حسینی, سید ابراهیم. (1401). بررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ. , 19(بهار 1401), 101-116. doi: 10.30495/jftn.2022.19313
محسن میلانی; علیرضا رحمن; سید ابراهیم حسینی. "بررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ". , 19, بهار 1401, 1401, 101-116. doi: 10.30495/jftn.2022.19313
میلانی, محسن, رحمن, علیرضا, حسینی, سید ابراهیم. (1401). 'بررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ', , 19(بهار 1401), pp. 101-116. doi: 10.30495/jftn.2022.19313
میلانی, محسن, رحمن, علیرضا, حسینی, سید ابراهیم. بررسی اثر جایگزینی خمیرمرغ با ژلاتین پای مرغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس هات داگ مرغ. , 1401; 19(بهار 1401): 101-116. doi: 10.30495/jftn.2022.19313


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب