خراسانی, سپیده, شهدادی, فاطمه. (1401). بررسی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلاب‌گیری گل محمدی بر علیه برخی باکتری‌ها و کپک‌ها. , 19(تابستان 1401), 31-38. doi: 10.30495/jftn.2022.64555.11166
سپیده خراسانی; فاطمه شهدادی. "بررسی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلاب‌گیری گل محمدی بر علیه برخی باکتری‌ها و کپک‌ها". , 19, تابستان 1401, 1401, 31-38. doi: 10.30495/jftn.2022.64555.11166
خراسانی, سپیده, شهدادی, فاطمه. (1401). 'بررسی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلاب‌گیری گل محمدی بر علیه برخی باکتری‌ها و کپک‌ها', , 19(تابستان 1401), pp. 31-38. doi: 10.30495/jftn.2022.64555.11166
خراسانی, سپیده, شهدادی, فاطمه. بررسی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدکپکی اسانس تفاله حاصل از گلاب‌گیری گل محمدی بر علیه برخی باکتری‌ها و کپک‌ها. , 1401; 19(تابستان 1401): 31-38. doi: 10.30495/jftn.2022.64555.11166


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.