اژدر, مریم, زند, نازنین. (1401). ارزیابی جمعیت میکروبی و خواص کیفی گوشت گوساله تازه بسته‌بندی شده ، تحت اتمسفر اصلاح شده و اسانس‌های زرماری و زیره. , 19(تابستان 1401), 77-92. doi: 10.30495/jftn.2022.64281.11165
مریم اژدر; نازنین زند. "ارزیابی جمعیت میکروبی و خواص کیفی گوشت گوساله تازه بسته‌بندی شده ، تحت اتمسفر اصلاح شده و اسانس‌های زرماری و زیره". , 19, تابستان 1401, 1401, 77-92. doi: 10.30495/jftn.2022.64281.11165
اژدر, مریم, زند, نازنین. (1401). 'ارزیابی جمعیت میکروبی و خواص کیفی گوشت گوساله تازه بسته‌بندی شده ، تحت اتمسفر اصلاح شده و اسانس‌های زرماری و زیره', , 19(تابستان 1401), pp. 77-92. doi: 10.30495/jftn.2022.64281.11165
اژدر, مریم, زند, نازنین. ارزیابی جمعیت میکروبی و خواص کیفی گوشت گوساله تازه بسته‌بندی شده ، تحت اتمسفر اصلاح شده و اسانس‌های زرماری و زیره. , 1401; 19(تابستان 1401): 77-92. doi: 10.30495/jftn.2022.64281.11165


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.