رسولی, مرجان, غیاثی طرزی, بابک, سیدین اردبیلی, مهدی, باخدا, حسین. (1401). بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی. , 19(تابستان 1401), 21-30. doi: 10.30495/jftn.2022.42222.10945
مرجان رسولی; بابک غیاثی طرزی; مهدی سیدین اردبیلی; حسین باخدا. "بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی". , 19, تابستان 1401, 1401, 21-30. doi: 10.30495/jftn.2022.42222.10945
رسولی, مرجان, غیاثی طرزی, بابک, سیدین اردبیلی, مهدی, باخدا, حسین. (1401). 'بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی', , 19(تابستان 1401), pp. 21-30. doi: 10.30495/jftn.2022.42222.10945
رسولی, مرجان, غیاثی طرزی, بابک, سیدین اردبیلی, مهدی, باخدا, حسین. بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی. , 1401; 19(تابستان 1401): 21-30. doi: 10.30495/jftn.2022.42222.10945


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.