سلطانی زنوزی, میثم. (1401). بررسی دمای خیساندن در فرآیند پاربویلینگ بر دمای ژلاتیناسیون نشاسته برنج فجر شهرستان گرگان: روش مدلسازی نفوذ جرمی آب درون دانه. , 20(زمستان 1401), 71-78. doi: 10.30495/jftn.2022.68193.11209
میثم سلطانی زنوزی. "بررسی دمای خیساندن در فرآیند پاربویلینگ بر دمای ژلاتیناسیون نشاسته برنج فجر شهرستان گرگان: روش مدلسازی نفوذ جرمی آب درون دانه". , 20, زمستان 1401, 1401, 71-78. doi: 10.30495/jftn.2022.68193.11209
سلطانی زنوزی, میثم. (1401). 'بررسی دمای خیساندن در فرآیند پاربویلینگ بر دمای ژلاتیناسیون نشاسته برنج فجر شهرستان گرگان: روش مدلسازی نفوذ جرمی آب درون دانه', , 20(زمستان 1401), pp. 71-78. doi: 10.30495/jftn.2022.68193.11209
سلطانی زنوزی, میثم. بررسی دمای خیساندن در فرآیند پاربویلینگ بر دمای ژلاتیناسیون نشاسته برنج فجر شهرستان گرگان: روش مدلسازی نفوذ جرمی آب درون دانه. , 1401; 20(زمستان 1401): 71-78. doi: 10.30495/jftn.2022.68193.11209


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب