بهرامی, خدیجه, تقی زاده, هوشنگ, هنرمندعظیمی, مرتضی. (1401). عامل های موثر بر قابلیت نوآوری خط مشی شرکت های فعال دولتی و خصوصی صنایع غذایی با رویکرد EFA. , 13(48), 1-15. doi: 10.30495/ijpa.2022.67560.10901
خدیجه بهرامی; هوشنگ تقی زاده; مرتضی هنرمندعظیمی. "عامل های موثر بر قابلیت نوآوری خط مشی شرکت های فعال دولتی و خصوصی صنایع غذایی با رویکرد EFA". , 13, 48, 1401, 1-15. doi: 10.30495/ijpa.2022.67560.10901
بهرامی, خدیجه, تقی زاده, هوشنگ, هنرمندعظیمی, مرتضی. (1401). 'عامل های موثر بر قابلیت نوآوری خط مشی شرکت های فعال دولتی و خصوصی صنایع غذایی با رویکرد EFA', , 13(48), pp. 1-15. doi: 10.30495/ijpa.2022.67560.10901
بهرامی, خدیجه, تقی زاده, هوشنگ, هنرمندعظیمی, مرتضی. عامل های موثر بر قابلیت نوآوری خط مشی شرکت های فعال دولتی و خصوصی صنایع غذایی با رویکرد EFA. , 1401; 13(48): 1-15. doi: 10.30495/ijpa.2022.67560.10901


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب