فرجی, صفا, میرزایی, مهتا, میردامادی, سعید. (1402). اثر واکنش میلارد بر خواص آنتی‌اکسیدانی و امولسیون کنندگی محصول هیدرولیز پروتئین عدس(Lens culinaris). , 20(بهار 1402), 5-18. doi: 10.30495/jftn.2022.67292.11205
صفا فرجی; مهتا میرزایی; سعید میردامادی. "اثر واکنش میلارد بر خواص آنتی‌اکسیدانی و امولسیون کنندگی محصول هیدرولیز پروتئین عدس(Lens culinaris)". , 20, بهار 1402, 1402, 5-18. doi: 10.30495/jftn.2022.67292.11205
فرجی, صفا, میرزایی, مهتا, میردامادی, سعید. (1402). 'اثر واکنش میلارد بر خواص آنتی‌اکسیدانی و امولسیون کنندگی محصول هیدرولیز پروتئین عدس(Lens culinaris)', , 20(بهار 1402), pp. 5-18. doi: 10.30495/jftn.2022.67292.11205
فرجی, صفا, میرزایی, مهتا, میردامادی, سعید. اثر واکنش میلارد بر خواص آنتی‌اکسیدانی و امولسیون کنندگی محصول هیدرولیز پروتئین عدس(Lens culinaris). , 1402; 20(بهار 1402): 5-18. doi: 10.30495/jftn.2022.67292.11205


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب