محمد نامدار, یاسمن, شعبانی, شاهرخ, باخدا, حسین. (1402). بررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال. , 20(بهار 1402), 39-51. doi: 10.30495/jftn.2022.65032.11171
یاسمن محمد نامدار; شاهرخ شعبانی; حسین باخدا. "بررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال". , 20, بهار 1402, 1402, 39-51. doi: 10.30495/jftn.2022.65032.11171
محمد نامدار, یاسمن, شعبانی, شاهرخ, باخدا, حسین. (1402). 'بررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال', , 20(بهار 1402), pp. 39-51. doi: 10.30495/jftn.2022.65032.11171
محمد نامدار, یاسمن, شعبانی, شاهرخ, باخدا, حسین. بررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال. , 1402; 20(بهار 1402): 39-51. doi: 10.30495/jftn.2022.65032.11171


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب