افشار, پروین, امینی, کیومرث, مهاجرانی, حمیدرضا, ساکی, ساسان. (1402). جداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی. , 20(بهار 1402), 53-62. doi: 10.30495/jftn.2022.67016.11201
پروین افشار; کیومرث امینی; حمیدرضا مهاجرانی; ساسان ساکی. "جداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی". , 20, بهار 1402, 1402, 53-62. doi: 10.30495/jftn.2022.67016.11201
افشار, پروین, امینی, کیومرث, مهاجرانی, حمیدرضا, ساکی, ساسان. (1402). 'جداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی', , 20(بهار 1402), pp. 53-62. doi: 10.30495/jftn.2022.67016.11201
افشار, پروین, امینی, کیومرث, مهاجرانی, حمیدرضا, ساکی, ساسان. جداسازی و شناسایی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی. , 1402; 20(بهار 1402): 53-62. doi: 10.30495/jftn.2022.67016.11201


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب