اسدالله نژاد رودبنه, حبیب, جعفریان, سارا, روزبه نصیرایی, لیلا, شریفی سلطانی, مهدی. (1402). بهینه‌سازی فرمولاسیون کوکی بدون گلوتن حاوی آرد برنج، جوانه برنج قهوه‌ای، بادام زمینی و بذرکتان. , 20(بهار 1402), 77-90. doi: 10.30495/jftn.2022.68941.11216
حبیب اسدالله نژاد رودبنه; سارا جعفریان; لیلا روزبه نصیرایی; مهدی شریفی سلطانی. "بهینه‌سازی فرمولاسیون کوکی بدون گلوتن حاوی آرد برنج، جوانه برنج قهوه‌ای، بادام زمینی و بذرکتان". , 20, بهار 1402, 1402, 77-90. doi: 10.30495/jftn.2022.68941.11216
اسدالله نژاد رودبنه, حبیب, جعفریان, سارا, روزبه نصیرایی, لیلا, شریفی سلطانی, مهدی. (1402). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون کوکی بدون گلوتن حاوی آرد برنج، جوانه برنج قهوه‌ای، بادام زمینی و بذرکتان', , 20(بهار 1402), pp. 77-90. doi: 10.30495/jftn.2022.68941.11216
اسدالله نژاد رودبنه, حبیب, جعفریان, سارا, روزبه نصیرایی, لیلا, شریفی سلطانی, مهدی. بهینه‌سازی فرمولاسیون کوکی بدون گلوتن حاوی آرد برنج، جوانه برنج قهوه‌ای، بادام زمینی و بذرکتان. , 1402; 20(بهار 1402): 77-90. doi: 10.30495/jftn.2022.68941.11216


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب