نیکدل, علی, پدرام نیا, احمد, جلالی, مهدی. (1402). بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی کیک شیفون رژیمی با استفاده از آرد کتان، شیره توت و پودر سنجد. , 20(بهار 1402), 19-37. doi: 10.30495/jftn.2022.65775.11183
علی نیکدل; احمد پدرام نیا; مهدی جلالی. "بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی کیک شیفون رژیمی با استفاده از آرد کتان، شیره توت و پودر سنجد". , 20, بهار 1402, 1402, 19-37. doi: 10.30495/jftn.2022.65775.11183
نیکدل, علی, پدرام نیا, احمد, جلالی, مهدی. (1402). 'بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی کیک شیفون رژیمی با استفاده از آرد کتان، شیره توت و پودر سنجد', , 20(بهار 1402), pp. 19-37. doi: 10.30495/jftn.2022.65775.11183
نیکدل, علی, پدرام نیا, احمد, جلالی, مهدی. بررسی خصوصیات شیمیایی و حسی کیک شیفون رژیمی با استفاده از آرد کتان، شیره توت و پودر سنجد. , 1402; 20(بهار 1402): 19-37. doi: 10.30495/jftn.2022.65775.11183


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب