اسلامی, نازیلا, انزابی, یونس, نورآذر, میرعلیرضا. (1401). ارزیابی مقایسه‌‌ای فعالیت ضدباکتریایی اسانس گیاهان شوید (Anethum graveolen L.) و آویشن باغی(Thymus vulgaris) بر باکتری سالمونلا تایفی‌موریوم (ATCC=14028). , 19(شماره 2), 3809-3820. doi: 10.30495/jcp.2022.21486
نازیلا اسلامی; یونس انزابی; میرعلیرضا نورآذر. "ارزیابی مقایسه‌‌ای فعالیت ضدباکتریایی اسانس گیاهان شوید (Anethum graveolen L.) و آویشن باغی(Thymus vulgaris) بر باکتری سالمونلا تایفی‌موریوم (ATCC=14028)". , 19, شماره 2, 1401, 3809-3820. doi: 10.30495/jcp.2022.21486
اسلامی, نازیلا, انزابی, یونس, نورآذر, میرعلیرضا. (1401). 'ارزیابی مقایسه‌‌ای فعالیت ضدباکتریایی اسانس گیاهان شوید (Anethum graveolen L.) و آویشن باغی(Thymus vulgaris) بر باکتری سالمونلا تایفی‌موریوم (ATCC=14028)', , 19(شماره 2), pp. 3809-3820. doi: 10.30495/jcp.2022.21486
اسلامی, نازیلا, انزابی, یونس, نورآذر, میرعلیرضا. ارزیابی مقایسه‌‌ای فعالیت ضدباکتریایی اسانس گیاهان شوید (Anethum graveolen L.) و آویشن باغی(Thymus vulgaris) بر باکتری سالمونلا تایفی‌موریوم (ATCC=14028). , 1401; 19(شماره 2): 3809-3820. doi: 10.30495/jcp.2022.21486


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب