گل باز, مهسا, حسینمردی, فاطمه, رحمن, علیرضا. (1402). بهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایه‌ی آرد دانه های کتان و چیا. , 20(تابستان 1402), 65-76. doi: 10.30495/jftn.2023.71601.11237
مهسا گل باز; فاطمه حسینمردی; علیرضا رحمن. "بهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایه‌ی آرد دانه های کتان و چیا". , 20, تابستان 1402, 1402, 65-76. doi: 10.30495/jftn.2023.71601.11237
گل باز, مهسا, حسینمردی, فاطمه, رحمن, علیرضا. (1402). 'بهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایه‌ی آرد دانه های کتان و چیا', , 20(تابستان 1402), pp. 65-76. doi: 10.30495/jftn.2023.71601.11237
گل باز, مهسا, حسینمردی, فاطمه, رحمن, علیرضا. بهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایه‌ی آرد دانه های کتان و چیا. , 1402; 20(تابستان 1402): 65-76. doi: 10.30495/jftn.2023.71601.11237


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب