ایزانلو, آیسان, صادقی ماهونک, علیرضا. (1402). تاثیر نوع پیش‌تیمار و آنزیم بر قابلیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus). , 20(تابستان 1402), 29-44. doi: 10.30495/jftn.2023.69244.11218
آیسان ایزانلو; علیرضا صادقی ماهونک. "تاثیر نوع پیش‌تیمار و آنزیم بر قابلیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus)". , 20, تابستان 1402, 1402, 29-44. doi: 10.30495/jftn.2023.69244.11218
ایزانلو, آیسان, صادقی ماهونک, علیرضا. (1402). 'تاثیر نوع پیش‌تیمار و آنزیم بر قابلیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus)', , 20(تابستان 1402), pp. 29-44. doi: 10.30495/jftn.2023.69244.11218
ایزانلو, آیسان, صادقی ماهونک, علیرضا. تاثیر نوع پیش‌تیمار و آنزیم بر قابلیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus). , 1402; 20(تابستان 1402): 29-44. doi: 10.30495/jftn.2023.69244.11218


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب