داودی, بهجت, حسینی قابوس, سید حسین, فدوی, ابوالفضل, نیازمند, راضیه, رضائیان, رمضان. (1402). ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماکارونی غنی‌ شده با زائدات زعفران. , 20(پاییز 1402), 35-48. doi: 10.30495/jftn.2023.71223.11233
بهجت داودی; سید حسین حسینی قابوس; ابوالفضل فدوی; راضیه نیازمند; رمضان رضائیان. "ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماکارونی غنی‌ شده با زائدات زعفران". , 20, پاییز 1402, 1402, 35-48. doi: 10.30495/jftn.2023.71223.11233
داودی, بهجت, حسینی قابوس, سید حسین, فدوی, ابوالفضل, نیازمند, راضیه, رضائیان, رمضان. (1402). 'ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماکارونی غنی‌ شده با زائدات زعفران', , 20(پاییز 1402), pp. 35-48. doi: 10.30495/jftn.2023.71223.11233
داودی, بهجت, حسینی قابوس, سید حسین, فدوی, ابوالفضل, نیازمند, راضیه, رضائیان, رمضان. ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماکارونی غنی‌ شده با زائدات زعفران. , 1402; 20(پاییز 1402): 35-48. doi: 10.30495/jftn.2023.71223.11233


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب