رضائی, مرضیه, صداقت, ناصر. (1402). استفاده از پوشش‌های خوراکی متیل‌سلولز و موم کارنوبا و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت سیب قرمز لبنانی. , 20(پاییز 1402), 15-34. doi: 10.30495/jftn.2023.69773.11225
مرضیه رضائی; ناصر صداقت. "استفاده از پوشش‌های خوراکی متیل‌سلولز و موم کارنوبا و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت سیب قرمز لبنانی". , 20, پاییز 1402, 1402, 15-34. doi: 10.30495/jftn.2023.69773.11225
رضائی, مرضیه, صداقت, ناصر. (1402). 'استفاده از پوشش‌های خوراکی متیل‌سلولز و موم کارنوبا و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت سیب قرمز لبنانی', , 20(پاییز 1402), pp. 15-34. doi: 10.30495/jftn.2023.69773.11225
رضائی, مرضیه, صداقت, ناصر. استفاده از پوشش‌های خوراکی متیل‌سلولز و موم کارنوبا و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت سیب قرمز لبنانی. , 1402; 20(پاییز 1402): 15-34. doi: 10.30495/jftn.2023.69773.11225


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب