سلیمانفلاح, سپیده, خوشخو, ژاله, حسینی, سید ابراهیم, عزیزی, محمد حسین. (1402). تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال. , 20(پاییز 1402), 49-66. doi: 10.30495/jftn.2023.73183.11252
سپیده سلیمانفلاح; ژاله خوشخو; سید ابراهیم حسینی; محمد حسین عزیزی. "تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال". , 20, پاییز 1402, 1402, 49-66. doi: 10.30495/jftn.2023.73183.11252
سلیمانفلاح, سپیده, خوشخو, ژاله, حسینی, سید ابراهیم, عزیزی, محمد حسین. (1402). 'تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال', , 20(پاییز 1402), pp. 49-66. doi: 10.30495/jftn.2023.73183.11252
سلیمانفلاح, سپیده, خوشخو, ژاله, حسینی, سید ابراهیم, عزیزی, محمد حسین. تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال. , 1402; 20(پاییز 1402): 49-66. doi: 10.30495/jftn.2023.73183.11252


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب