شهدادی, فاطمه, خراسانی, سپیده, توکلی, فرناز, استوار, منوچهر. (1402). تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و آنتی‌اکسیدانی پنیر. , 20(پاییز 1402), 89-100. doi: 10.30495/jftn.2023.72790.11247
فاطمه شهدادی; سپیده خراسانی; فرناز توکلی; منوچهر استوار. "تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و آنتی‌اکسیدانی پنیر". , 20, پاییز 1402, 1402, 89-100. doi: 10.30495/jftn.2023.72790.11247
شهدادی, فاطمه, خراسانی, سپیده, توکلی, فرناز, استوار, منوچهر. (1402). 'تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و آنتی‌اکسیدانی پنیر', , 20(پاییز 1402), pp. 89-100. doi: 10.30495/jftn.2023.72790.11247
شهدادی, فاطمه, خراسانی, سپیده, توکلی, فرناز, استوار, منوچهر. تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و آنتی‌اکسیدانی پنیر. , 1402; 20(پاییز 1402): 89-100. doi: 10.30495/jftn.2023.72790.11247


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب