میرپوریان, سیده بهاره, هنرور, مسعود, مورکی, نرگس. (1402). امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه. , 20(پاییز 1402), 101-109. doi: 10.30495/jftn.2023.69572.11223
سیده بهاره میرپوریان; مسعود هنرور; نرگس مورکی. "امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه". , 20, پاییز 1402, 1402, 101-109. doi: 10.30495/jftn.2023.69572.11223
میرپوریان, سیده بهاره, هنرور, مسعود, مورکی, نرگس. (1402). 'امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه', , 20(پاییز 1402), pp. 101-109. doi: 10.30495/jftn.2023.69572.11223
میرپوریان, سیده بهاره, هنرور, مسعود, مورکی, نرگس. امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه. , 1402; 20(پاییز 1402): 101-109. doi: 10.30495/jftn.2023.69572.11223


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب