بساطی, اسما, خان بگی دوگاهه, مینا, قراچورلو, مریم. (1402). مروری بر تولید طعم‌دهنده‌های مواد غذایی توسط روش‌های بیوتکنولوژیکی. , 21(زمستان 1402), -. doi: 10.30495/jftn.2023.75309.11279
اسما بساطی; مینا خان بگی دوگاهه; مریم قراچورلو. "مروری بر تولید طعم‌دهنده‌های مواد غذایی توسط روش‌های بیوتکنولوژیکی". , 21, زمستان 1402, 1402, -. doi: 10.30495/jftn.2023.75309.11279
بساطی, اسما, خان بگی دوگاهه, مینا, قراچورلو, مریم. (1402). 'مروری بر تولید طعم‌دهنده‌های مواد غذایی توسط روش‌های بیوتکنولوژیکی', , 21(زمستان 1402), pp. -. doi: 10.30495/jftn.2023.75309.11279
بساطی, اسما, خان بگی دوگاهه, مینا, قراچورلو, مریم. مروری بر تولید طعم‌دهنده‌های مواد غذایی توسط روش‌های بیوتکنولوژیکی. , 1402; 21(زمستان 1402): -. doi: 10.30495/jftn.2023.75309.11279


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب