مظفری, علی. (1402). بررسی اثر صمغ تخم شربتی و نانوامولسیون زنجبیل بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در طی دوران نگهداری. , 21(زمستان 1402), -. doi: 10.30495/jftn.2023.73923.11262
علی مظفری. "بررسی اثر صمغ تخم شربتی و نانوامولسیون زنجبیل بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در طی دوران نگهداری". , 21, زمستان 1402, 1402, -. doi: 10.30495/jftn.2023.73923.11262
مظفری, علی. (1402). 'بررسی اثر صمغ تخم شربتی و نانوامولسیون زنجبیل بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در طی دوران نگهداری', , 21(زمستان 1402), pp. -. doi: 10.30495/jftn.2023.73923.11262
مظفری, علی. بررسی اثر صمغ تخم شربتی و نانوامولسیون زنجبیل بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در طی دوران نگهداری. , 1402; 21(زمستان 1402): -. doi: 10.30495/jftn.2023.73923.11262


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب