شیخ قاسمی, َشهره, زمردی, شهین. (1393). تاثیر کپسوله کردن بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس ‌اسیدوفیلوس و خواص کیفی آب‌ سیب در طول نگهداری در دمای محیط. , 11(تابستان 93), 81-90.
َشهره شیخ قاسمی; شهین زمردی. "تاثیر کپسوله کردن بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس ‌اسیدوفیلوس و خواص کیفی آب‌ سیب در طول نگهداری در دمای محیط". , 11, تابستان 93, 1393, 81-90.
شیخ قاسمی, َشهره, زمردی, شهین. (1393). 'تاثیر کپسوله کردن بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس ‌اسیدوفیلوس و خواص کیفی آب‌ سیب در طول نگهداری در دمای محیط', , 11(تابستان 93), pp. 81-90.
شیخ قاسمی, َشهره, زمردی, شهین. تاثیر کپسوله کردن بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس ‌اسیدوفیلوس و خواص کیفی آب‌ سیب در طول نگهداری در دمای محیط. , 1393; 11(تابستان 93): 81-90.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب