طاهریان, امیر, رهبری, مهشید, صادقی ماهونک, علیرضا. (1395). تاثیر شیره خرما و صمغ عربی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پرتقالی کفیر با استفاده از تکنیک تحلیل مولفه های اصلی (PCA). , 13(بهار 95), 15-28.
امیر طاهریان; مهشید رهبری; علیرضا صادقی ماهونک. "تاثیر شیره خرما و صمغ عربی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پرتقالی کفیر با استفاده از تکنیک تحلیل مولفه های اصلی (PCA)". , 13, بهار 95, 1395, 15-28.
طاهریان, امیر, رهبری, مهشید, صادقی ماهونک, علیرضا. (1395). 'تاثیر شیره خرما و صمغ عربی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پرتقالی کفیر با استفاده از تکنیک تحلیل مولفه های اصلی (PCA)', , 13(بهار 95), pp. 15-28.
طاهریان, امیر, رهبری, مهشید, صادقی ماهونک, علیرضا. تاثیر شیره خرما و صمغ عربی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پرتقالی کفیر با استفاده از تکنیک تحلیل مولفه های اصلی (PCA). , 1395; 13(بهار 95): 15-28.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب