حبیبی, پریسا, ضیایی فر, محمد امان, خدائیان چگنی, فرامرز. (1395). اثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی. , 13(پاییز 95), 59-70.
پریسا حبیبی; محمد امان ضیایی فر; فرامرز خدائیان چگنی. "اثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی". , 13, پاییز 95, 1395, 59-70.
حبیبی, پریسا, ضیایی فر, محمد امان, خدائیان چگنی, فرامرز. (1395). 'اثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی', , 13(پاییز 95), pp. 59-70.
حبیبی, پریسا, ضیایی فر, محمد امان, خدائیان چگنی, فرامرز. اثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی. , 1395; 13(پاییز 95): 59-70.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب