1.

تاثیر پودر هسته خرما بر برخی ویژگی‌های خمیر بیسکویت و بیسکویت سخت

صفحه 5-14
مهسا مجذوبی؛ حسن منصوری؛ سید رضا فلسفی؛ عسگر فرحناکی

2.

بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا)

صفحه 15-22
سمیرا صباغ پور؛ علی معتمدزادگان؛ میلاد حدیدی

3.

تاثیر شرایط عصاره‌گیری به کمک فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی از میوه سنجد زینتی (Elaeagnus umbellate)

صفحه 23-32
سعیده خادمی؛ شاهین مردانی نژاد

4.

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از گیاهان تیره گل سرخ به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان‌های سنتزی در صنایع غذایی

صفحه 33-40
فائزه کمالی؛ علیرضا علیرضا صادقی ماهونک؛ زهرا نصیری فر

5.

بررسی میزان آلودگی ادویه‌های عرضه شده به صورت فله‌ و بسته بندی (فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق و دارچین) به اسپورهای هوازی در استان زنجان

صفحه 41-48
زینب صداقت؛ مهران محسنی؛ کوروش کمالی؛ مریم حسن؛ شاهرخ شعبانی؛ نیکتا فردوسی

6.

بررسی و مقایسه خصوصیات کیفی موثر بر فرآیند تصفیه در شکرخام وارداتی و تولید داخل

صفحه 49-62
محمد عرفان بهرامی؛ مسعود هنرور

7.

رابطه مصرف صبحانه، ترکیب بدنی و آمادگی قلبی تنفسی در دانش آموزان دوره ابتدایی

صفحه 63-70
ماندانا غلامی؛ لیلا محمدی اصل

8.

بررسی شرایط مناسب فرآیند استخراج آنزیمی و تاثیرآن برخصوصیات کمی و کیفی روغن کلزا

صفحه 71-82
فهیمه آگاه؛ سودابه عین افشار؛ ریحانه احمدزاده قویدل

9.

بررسی عوامل مؤثر بر رشد قارچی و تولید آفلاتوکسین در انبارهای پسته استان کرمان

صفحه 83-92
محمد مرادی؛ حسین حکم‌‌آبادی؛ سید رضا فانی

10.

بررسی شرایط بهینه در میکرو استخراج مایع - مایع ترکیبات موجود در عرق گیاهMenthe piperita ، به روش تاگوچی

صفحه 93-97
فرشته نعمت اللهی؛ شهلا مظفری؛ سام صارمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب