1.

تهیه و بررسی ویژگی‌های فیلم خوراکی HPMC حاوی اسانس مریم گلی

صفحه 5-16
رضا قادرمزی؛ جواد کرامت؛ سیدامیرحسین گلی

2.

استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان جایگزین بخشی از شیر خشک بدون چربی در ماست اسفناج

صفحه 17-24
وجیهه فدائی نوغانی؛ اعظم مفیدی؛ مهدی زارعی

3.

تعیین میزان پکتین گل آفتابگردان و بررسی کیفی آن به منظور استفاده در صنایع غذایی

صفحه 25-34
بهروز جنت؛ محمدرضا اویسی؛ نفیسه صادقی؛ معصومه بهزاد؛ عبدالعظیم بهفر؛ منان حاجی محمودی؛ سیدمحمدرضا شهدایی

4.

بررسی تاثیر پوشش کیتوزان- اسانس لیمو بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای (آگاریکوس بیسپوروس) کامل

صفحه 35-46
مرضیه خضرایی؛ مهشید جهادی؛ محمد فاضل؛ آمنه علامه

5.

اثرات بیوشیمیایی فروکتوز بر رژیم چاقی در موش‌های بالغ نر نژاد NMRI

صفحه 47-54
زهرا پویامنش؛ پریچهر یغمائی؛ آزاده ابراهیم حبیبی؛ مهسا محمدآملی

6.

بررسی تاثیر هیدروکلوئیدهای ثعلب و کربوکسی متیل سلولز بر روی خواص کیفی سس کچاپ

صفحه 55-64
زینب امیری رفتنی؛ امیرمهدی اسماعیلی؛ مزدک علیمی

7.

تولید و بررسی فعالیت شلاته‌کنندگی و قدرت احیاء‌کنندگی پروتئین‌های هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا

صفحه 65-74
مائده اعتمادی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ یحیی مقصودلو

8.

ارزیابی بسته بندی با پوشش‌های 3% و 5% نانونقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در رشد قارچی نان های مصرفی

صفحه 75-86
حامد محمدی؛ سیدامیرعلی انوار؛ پیمان قجربیگی؛ حامد اهری؛ ایرج طوماری

9.

بررسی میزان فلزات سنگین، آفلاتوکسین و آلودگی میکروبی در محصول خرمای سایر

صفحه 87-96
روح الله شیرعلی پور؛ مریم البرزی؛ الناز فتحی زاده

10.

بررسی اثر روش‌های خشک کردن بر ویژگی‌های صمغ دانه بالنگو

صفحه 97-107
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب