1.

فورمولاسیون و بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی فورمولای انترال پلی مریک حاوی پروتئین کازئینات سدیم

صفحه 5-14
هیلدا مقدم کیا؛ افشین جوادی؛ علی طریقت اسفنجانی؛ اکرم پزشکی نجف آبادی

2.

اثر مصرف مکمل اسید لینولئیک مزدوج بر ترکیب بدن، لپتین سرم و قدرت عضلانی در مردان غیر ورزشکار

صفحه 15-24
خلیل اله منیخ؛ مجید کاشف؛ احمد آزاد

3.

اثر اینولین بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک، خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری

صفحه 25-32
مژده گلستانی؛ رضوان پوراحمد؛ حمیدرضا مهدوی عادلی

4.

تهیه و ارزیابی شاخص‌های رنگی نانوکمپلکس‌های کورکومین

صفحه 33-46
شقایق شیخ زاده؛ محمد علیزاده؛ محمود رضازاد؛ حامد همیشه کار

5.

تهیه و بررسی خواص فیزیکی - مکانیکی فیلم گلوتن و مقایسة آن با فیلم پلی‌اتیلن با دانسیتة پایین (LDPE)

صفحه 47-56
اعظم اعرابی؛ حسن عبادی دهاقانی؛ سمانه وکیلی؛ شهره خوش اخلاق

6.

بررسی سینتیک خشک کردن توت سیاه و میزان انرژی مصرفی در آون مایکروویو

صفحه 57-64
مهدی زجاجی؛ امیرفرخ مظاهری؛ سحر نماینده؛ مهدیه ابوالحسنی

7.

بررسی اثر امواج فراصوت بر فعالیت آنزیم پراکسیداز و میزان ویتامین ث لوبیای سبز

صفحه 65-72
محمود یلمه؛ فاطمه صالحی؛ محمود نجف زاده

8.

شبیه‌سازی سنسور زیستی جهت تشخیص سالمونلا تایفی به روش میکروکانتکت پلیمر قالب مولکولی

صفحه 73-86
سیدامیرعلی انوار؛ ودود رضویلر؛ بهروز اکبری آدرگانی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ حامد اهری

9.

بهینه‌سازی استخراج ترکیبات فنولی و آنتی‌اکسیدانی میوه گیاه تاجریزی با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 87-98
فروغ خانلری؛ علی یاسینی اردکانی؛ نوید نصیری زاده

10.

بررسی میزان تجمع کروم، روی و مس در بافت خوراکی ماهی کپور صید شده از تالاب بین المللی انزلی

صفحه 99-105
علی اصغر خانی پور؛ مینا سیف زاده؛ مینا احمدی؛ قربان زارع گشتی زارع گشتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب